Як ви знаєте, головні правила, щоб не захворіти на коронавірус - антисептики, маски та дистанціювання.
Ось щодо антисептика я й хочу спитати. Підкажіть, який антисептик краще взяти для дитини. Щоб не тільки вірусу вбивав, але й дитини був безпечний.
Антисептик для рук (для дитини)
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-02-21 01:35:58
Поделиться22022-02-21 01:39:10
Я бачив, як діти антисептиком користуються. Спочатку бризкають на руки антисептик, а потім беруть у ті руки конфету чи яблуко, та їдять. Ось мені й цікаво, чи не шкідливо, щоб цей антисептики до рота попадав.
Поделиться32022-02-21 01:41:19
Я бачив, як діти антисептиком користуються. Спочатку бризкають на руки антисептик, а потім беруть у ті руки конфету чи яблуко, та їдять. Ось мені й цікаво, чи не шкідливо, щоб цей антисептики до рота попадав.
Ось й мені те саме цікаво. Це дорослі ще якось придержуються правил користування антисептиками. А діти ж багато над цим не роздумують. Тому я й хочу, щоб антисептик для дитини був безпечний.
Поделиться42022-02-21 01:48:24
Як ви знаєте, головні правила, щоб не захворіти на коронавірус - антисептики, маски та дистанціювання.
Ось щодо антисептика я й хочу спитати. Підкажіть, який антисептик краще взяти для дитини. Щоб не тільки вірусу вбивав, але й дитини був безпечний.
Я би вам порадив подивитися ось такі антисептики для рук https://apteka-ds.com.ua/catalog/mylo-t … y-dlya-ruk Ми там для роботи замовляли - велику п'ятилітову каністру. І для дитини я теж у цій аптеці купував - спеціальний дитячий антисептик.
Якщо почитаєте анотацію - там і написано, що його треба нанести на руки, втирати до висихання та не змивати. Тобто він розрахований на те, що діти будуть руками з антисептиком у їсти, і пити.
До речі, він зараз продається по акції - за 29 гривень замість 35 гривень. У нього чудовий запах та гарний безпечний склад.