Всем привет. Коллекторы не дают жизни. Нужен совет и реальная помощь. Звонки и угрозы даже ночью. Долг есть и не маленький, но платить пока не чем. Что делать, сил больше нет.
Кредит и коллекторы
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-06-08 15:20:53
Всем привет. Коллекторы не дают жизни. Нужен совет и реальная помощь. Звонки и угрозы даже ночью. Долг есть и не маленький, но платить пока не чем. Что делать, сил больше нет.
Долг сам не спишется это и так я думаю понятно. Можно конечно бороться с коллекторами их же способами, могу посоветовать на форуме должников почитать как. А вообще желательно конечно закрыть долг. Если подходите юридически под закон о банкротстве, то вам повезло https://zvilnymo.com.ua/
Отредактировано Balerchik (2021-06-14 20:51:04)
Поделиться32022-02-20 11:24:57
Так, на кожному сервісі свої суми грошей, що дають у кредит, свої терміни повернення, свої відсоткові ставки, а також умови отримання кредиту. Так що тут не треба дивуватися, а просто вибрати підходящий вам варіант, щоб колектор «несподівано» не нагрянули.
Поделиться42022-02-20 11:29:28
З усіх сервісів я обрала ФІБІ, позики там періодично шукаю і оформляю під невеликий відсоток. Це дуже зручний сайт, можу ним користуватися не тільки вдома, а де б не знаходилася, сайт у мене в закладках збережений. Якщо виникає потреба в грошах, отримую їх на карту протягом п'яти хвилин, іноді це просто порятунок, той, хто бував у складних ситуаціях, розуміє про що я говорю.